18/4/07

La candidatura del PSC a les eleccions municipals 2007

Els que em coneixeu sabeu com m'estimo la meva ciutat !

Sabeu com m'agrada recordar la meva infantesa jugant a la Plaça Taulí, als "Caliptus" i al costat de la via del tren, propdel C. de la Baronia perquè encara no em deixaven anar més lluny.
Recordo amb molt sentiment els anys de parvulari, a la llar d'infants de la Casa de la Caritat, i l'important tasca que feia Sor Pilar, i els anys següents als Salesians.
Recordo com, amb la bicicleta "fent cames", havia de creuar la ciutat per anar a jugar a futbol al C.E. Sabadell passant per uns carrers que en molts casos no eren asfaltats, sentint el soroll dels telers, creuant la riereta si no havia plogut, i enfangant-me per passar quan havia plogut.
Tinc grans records de la meva adolescència, al Vidal i Barraquer del c. de les Tres Creus, al Musical del Passeig, i de la meva joventut a l'Autònoma compartida amb la meva primera feina al Baricentro.
El Sabadell d'ahir, el del meu record d'infant, i el Sabadell d'avui no s'assembla gaire. La ciutat ha crescut molt i ha millorat en tots els seus racons, al llarg dels anys, però també ha mantingut el seu encant.
Us he de dir que el dia que el nostre alcalde em va comunicar la seva voluntat de que participés en el projecte socialista, formant part de la candidatura per a les properes eleccions, no ho vaig dubtar gens.
El meu SI va ser d'agraïment, d'orgull i d'il.lusió.
Espero poder treballar per a vosaltres, en la propera legislatura, com a regidor i contribuir a millorar, encara més, la nostra ciutat.

2 comentaris:

Barberà del Vallès ha dit...

Moltes felicitats señor Lluis. A Barberà també hi ha gent que s'alegra de que tornir a formar part d'una familia socialista.
Sort en el nou camí que emprens, y espero que els sabadellencs sapiguen valorar a un gran politic.
Felicitats

Joan Francesc Muñoz

Lluís Monge ha dit...

Moltes gràcies Joan Francesc !
El record dels amics de tota la vida ajuden a l'hora d'iniciar nous reptes.