18/4/07

La Plaça Marcet i el monument a la sardana

El dia 1 d’abril es va obrir de nou la Plaça Marcet després de la rehabilitació realitzada en els darrers mesos. Com a Comissionat per al Centre he viscut aquestes obres des del primer dia, informant al veïnat i als comerciants, rebent les seves demandes i els seus suggeriments, i he intentat, espero haver-ho aconseguit, atendre i escoltar totes les opinions.

Fruit d’aquesta remodelació també es va modificar, el 12 d’abril, el sentit de circulació del carrer de Josep Renom i el carrer de Capmany, per tal de corregir els problemes que a la cruïlla entre la Via Massagué i el c. de Josep Renom es produïen sovint.

El dia de la inauguració la plaça va ser una festa, plena a vessar de nens i nenes a la zona de jocs, i d’adults que gaudien de les diferents activitats matinals i de l’audició de sardanes, a la tarda, que l’entitat Sabadell Sardanista i l’Associació de Comerciants de la Via Massagué havien organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

Però la feina a aquesta plaça encara no s’ha acabat. L’entitat Sabadell Sardanista va proposar a l’Ajuntament que hi hagués un monument a la sardana i ens va semblar molt encertat, de fet ja hem rebut 5 o 6 propostes d’artistes locals que han pensat com hauria de ser aquest monument. La Comissió del Paisatge Urbà serà l’encarregada d’analitzar la millor proposta en funció de les característiques que encaixin amb la representació de la sardana.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El teu perfil no està complert

Lluís Monge ha dit...

És cert !
VISCA EL BARÇA I VISCA EL MESSI !