3/5/07

Consell de la Solidaritat



Sabadell és una ciutat solidària, prova d'això és la quantitat d'entitats de solidaritat i cooperació que hi ha a la nostra ciutat.

Són entitats formades per persones, per moltes persones, compromeses amb la solidaritat que busquen l'equilibri en la globalitat.

Des del Partit dels Socialistes proposem la creació d'un Consell de la Solidaritat que albergui totes les entitats sabadellenques que treballen en aquesta matèria.

El Consell de la Solidaritat, com a òrgan consultiu, seria el marc participatiu on desenvolupar polítiques solidàries, aportar propostes i debatre estratègies, objectius i actuacions.

S'encarregaria de coordinar i gestionar les tasques d'agermanament, de donacions i de les actuacions puntuals i concretes que es facin a la ciutat. La seva creació augmentaria i afavoriria la participació d'entitats, institucions, empreses i particulars de l'àmbit de la cooperació.

El Consell de la Solidaritat representaria la gran entitat d'orientació, direcció i gestió global dels temes de cooperació de la ciutat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Lluis!!! No sabia que tinguessis blog! Ja saps que t'he afegit a la llista del meu i com no et visitaré cada dia!
Molts petons!
Gloria

Lluís Monge ha dit...

Moltes gràcies, Glòria.