10/5/07

Proposem la millora de les places i espais públics, fent atenció a tots els barris.


Un dels compromisos dels socialistes de Sabadell és la millora de tots els racons de la ciutat i per això les propostes de treball del PSC fan una especial atenció a la millora de les places, els carrers i els espais públics de diferents barris. D'aquesta manera es vol consolidar aqusts espais com a punt de trobada i de convivència.

Per als propers anys, es preveu actuar en places emblemàtiques de la ciutat, com la plaça del Pi de Ca n'Oriac, la plaça de la Creu Alta, la plaça de Picasso de Campoamor, la plaça del Treball de Gràcia, la plaça del mestre Planas a l'Eixample, la plaça Laietana de Covadonga o l'espai del passeig dels Almogàvers a la Creu de Barberà, entre moltes altres. Una actuació destacada serà la reforma i la rehabilitació de l'eix central de la ciutat, amb especial atenció al passeig de la Plaça Major, un cop s'hagin fet les obres de perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat.

També s'intervindrà en espais públics que estan situats a l'entorn d'equipaments, com és el cas de l'espai de l'entorn del Centre Cívic de Sant Oleguer, del centre cívic i del CAP de Can Rull, de la Pista Coberta d'Atletisme de Sant Oleguer o el nou espai entre els pisos de Vimusa del carrer de Begoña a Poblenou, entre d'altres. També es milloraran els accessos d'entrada a la ciutat.

La nostra proposta és dotar la ciutat de més jocs infantils, incorporant jocs adaptats i més zones de gimnàstica per a la gent gran. D'aquesta manera es continuarà la tasca realitzada en els darrers anys des del govern de la ciutat que ha permès guanyar uns espais públics més amables, més còmodes i amb zones per a totes les edats.