10/5/07

Proposem remodelar el Mercat de Campoamor.


La reforma del Mercat de Campoamor és una de les propostes destacades del programa de govern del PSC en l'àmbit de comerç i completa d'aquesta manera els processos de renovació que s'han fet als mercats municipals de la ciutat.

La millora dels mercats municipals inciada al 1999 ens ha permés recuperar aquests equipaments. Ja s'han remodelat els mercats Central, Merinals, Torre-romeu i Creu Alta. Ens comprometem a continuar aquesta tasca, amb la remodelació del Mercat de Campoamor, que permeti oferir els mateixos estàndards de comoditat i servei que la resta de mercats de la ciutat.

La tasca de millora de les llotges municipals volem completar-la amb la posada en marxa de les actuacions que es desprenen de l'estudi Xarxa de Mercats.

A les propostes del PSC també incloem continuar amb el procés d'ordenació de l'equipament comercial en el marc de les competències muncipals en la matèria.

Una altra de les inciatives que volem impulsar és la creació d'un cens actualitzat i permanent de les activitats comercials, a més de continuar en el procés d'integració del servei d'informació al consumidor en l'estructura del Servei d'Atenció al Ciutadà.

Des del PSC també proposem la creació d'un espai a internet a disposició de tots els comerços de la ciutat que permeti el desenvolupament del comerç electrònic.