20/7/07

Sabadell és una ciutat molt activa


Sabadell és una ciutat activa i les persones que hi viuen se'n preocupen molt per mantenir-ho així, des que vaig ocupar el nou lloc ho he pogut comprovar personalment.
- El festival d'estiu 30 nits esdevé una oportunitat per gaudir de les nits del mes de juliol amb grans actuacions com Maria del Mar Bonet, Jaume Sisa, Beth, Cors dels Àmics de l'Òpera, música tradicional irlandesa i grups de cambra, actuacions de flamenc, espectacles infantils, mostres de curtmetratges, són entre d'altres la programació d'enguany. Tots aquests actes mostren i demostren l'interès dels/de les ciutadans/nes, no només per divertir-se sinó per participar en les programacions, i com treballen intensament moltes entitats, com les Joventuts Musicals, per dur a terme aquestes nits d'entreteniment.
- Aquest mes també s'han dut a terme els seminaris dels Estius Universitaris amb la participació de 250 persones i que, per primer cop, s'han realitzat a Fira Sabadell. Al web http://www.sabadelluniversitat.org/ podeu escoltar les conferències i llegir les ponències d'aquest esdeveniment, que organitzat per l'Associació Sabadell Universitat i l'UAB ha comptat amb el patrocini de tretze institucions i empreses, a més de l'aportació dels dos patrocinadors oficials, Fundació Banc Sabadell i Obra Social Caixa Sabadell.
- I al setembre la Festa Major. Aquests dies, des del departament de Cultura, estem acabant d'organitzar l'acte festiu més important de la ciutat. Si heu seguit la premsa haureu vist la presentació del cartell guanyador, obra de Sandra Berrocal, alumna de l'Escola Illa. També haureu vist que comptarem amb l'actuació d'Alex Ubago, Fangoria, la Excepción i Antònia Font, i, properament coneixereu tots els actes que al llarg dels dies 7, 8, 9 i 10 de setembre es duran a terme a la ciutat.