3/12/07

Els més petits de tots


Amb el mes de desembre, arriba la tercera edició del festival d’arts escèniques per a nens d’entre 0 i 3 anys El més petit de tots”, que se celebrarà entre el 8 al 16 de desembre a LASALA Miguel Hernández (ronda de la Roureda, 24).

El festival va néixer fa tres anys amb la voluntat d’apostar per la creació i la formació de nous públics, apropant les arts escèniques també als nens i nenes d’escoles bressol i al públic familiar. L’èxit de la primera edició, que va durar un cap de setmana, va ser definitiu perquè l’any següent es decidís allargar l’experiència una setmana sencera, amb els caps de setmana, pensant en el públic familiar. A més, els espectacles es porten a les escoles bressol de la ciutat, com a activitat emmarcada dins el programa Ciutat i Escola.

El festival d’enguany, que també durarà 9 dies, repeteix la fórmula exitosa dels anys anteriors amb una programació plena d’espectacles de petit format, curta durada i molt interactius que aconsegueixen arribar al públic infantil sobretot a través de la feina dels actors, convertits en aquest cas en veritables artistes-pedagogs.
A més, en tots els espectacles de cap de setmana, els assistents podran gaudir d’una divertida i entretinguda sorpresa, que farà que no només l’escenari de LASALA sigui ple d’art, sinó també els passadissos.