2/7/08

Bases morals del progrés

Saludant el Molt Honorable Sr. Jordi Pujol Soley, en presència de l’amic Josep Llobet i na Joana Olivé, Director i Vice- Directora, respectivament, de la Fundació Bosch i Cardellach


El mes passat vaig estar convidat a assistir a la cloenda del curs 2007-2008 de la Fundació Bosch i Cardellach.

L’acte principal era una conferència a càrrec del Molt Honorable Sr. Jordi Pujol Soley, expresident de la Generalitat de Catalunya, que duia per títol: “Bases morals del progrés”.

Per a mi, és molt important participar en un acte com aquest, pel que significa la Fundació Bosch i Cardellach a la nostra ciutat. Entre altres coses, representa l’esperit emprenedor, el desig de coneixement i les ganes d’unir progrés i història local. Una entitat que ha sabut com evolucionar per no quedar-se ancorada en la història o la nostàlgia i prendre un paper compromès amb la nostra ciutat, participant i sent present en diversos àmbits de debat i oferint les seves aportacions o bé contribuint a crear els espais de debat, com ha estat el cas recentment en el tema de les infraestructures.

Des d’aquí vull felicitar la Fundació Bosch i Cardellach per les activitats desenvolupades al llarg d’aquest curs acadèmic i pel nivell qualitatiu que he constatat que assoleix en les activitats en què he tingut l’oportunitat de participar.

Sense dubte, un exemple a seguir.