8/7/08

El cartell i els Grans Concerts de Festa Major



Avui hem presentat el cartell i els grans concerts de la Festa Major 2008.
Com ja sabeu, des de fa uns anys el cartell de Festa Major es tria mitjançant un concurs adreçat a joves dissenyadors. Es pretén donar així una oportunitat als nous artistes i dissenyadors gràfics que inicien el seu camí professional.

Enguany hem rebut gairebé 60 propostes, entre les quals ha estat escollida la de la Vèlia Bach. Des d’aquí torno a felicitar-te, Vèlia.

Pel que fa als grans concerts de Festa Major d’enguany, com a novetat tots tindran lloc a l’amfiteatre del parc de Catalunya, ja que, per la seva qualitat, hi esperem una gran assistència.

Aquest any hem fet una aposta important, gràcies a la col·laboració de Màxima FM i Los 40 Principales, que ens permetrà comptar amb els grups en condicions més avantatjoses i d’altra banda també ens possibilitarà provar nous formats amb formacions que d’altra manera seria més difícil tenir.

Així, el dia 5 de setembre començarem amb Màxima Outdoor Festival, que es configura com una sessió de música dance multitudinària amb la participació de Taiko Tikaro i Dreaminfusion, convidats per Màxima FM, i altres DJ de renom nacional i internacional de la mà de Dani Moreno, el gran DJ de l’emissora.

El 6 de setembre: La Festa 40 Principales, una festa plena d’artistes del pop rock català i estatal com Beatriz Luengo, Taxi, Lexu’s, Filippo Landini, Lpuerta de los sueños, Mister Cometa, No Way Out i Señor Trepador. Tots interpretaran 3 o 4 del seus darrers temes, i la vetllada s’acabarà amb un concert complet de Lax’n’busto.

El diumenge 7 de setembre, torn per a la rumba catalana amb Zulu 9.30, Peret i La Troba Kung-Fú. Sens dubte, tres maneres diferents d’entendre aquest gènere.

I finalment el 21 de setembre, El Canto del Loco. Que oferiran a Sabadell l’únic concert gratuït de la seva gira, en què interpretaran les cançons que els han fet una de les bandes de referència del pop espanyol, i els temes del seu darrer treball discogràfic, Personas, del qual han venut al voltant de 200.000 còpies en poc més de tres mesos.

Ben aviat podreu disposar del programa de la Festa Major 08 als canals de comunicació habituals, i del qual també tindreu informació en aquest blog, amb les propostes més tradicionals, les infantils, les exposicions i tot allò que fa que la nostra Festa Major sigui una cita obligada per al retrobament de la ciutat com a cloenda de les vacances d’estiu i inici del nou curs escolar.

Bona Festa Major a tothom!