19/9/07

Obert 24 hores.

Aquest blog ha estat tancat per vacances però la nostra ciutat no ha perdut la seva activitat.
Durant tot l’agost hem pogut veure com Sabadell és una ciutat viva que no s’adorm a l’estiu.

Més de 10.000 persones han aprofitat l’obertura dels centres cívics aquest mes d’agost, les obres de diversos espais públics com la Plaça Galileu, la Plaça de Les Termes, el Parc de la Clota, la Biblioteca del Nord, els pavellons del Nord i del Sud, entre altres, han continuat a bon ritme, així com les adequacions de les escoles bressol Joaquim Blume i Can Llong-Castellarnau per a l’inici del curs escolar.

Sabadell a l’agost també és una ciutat solidària que ha col.laborat amb les zones afectades pel terratrèmol del Perú i que al setembre ho ha fet amb els damnificats per l’huracà Fèlix.

Però l’esclat de la nostra ciutat es produeix durant la Festa Major, prova d’això són els milers de persones que es van aplegar al Parc Catalunya per escoltar els diferents concerts i a la Plaça del Vallès per gaudir dels diferents espectacles de dansa, la passejada popular que va comptar amb prop de 5.000 ciclistes i patinadors/es, i el Castell de Focs Artificials com a gran final de festa.

I ara ens preparem per a la tardor, a
L’espectador
trobareu l’oferta de teatre, música, dansa, imatges i propostes infantils que ompliran els espais escènics sabadellencs fins al desembre. Enguany cal destacar la fusió de l’Estruch amb la Nau que ha de permetre potenciar encara més l’oferta cultural.