11/3/08

Un viatge per la música Andina

Sr. Modesto Custodio, representant de la Fundació "La Caixa" a Sabadell.
Sra. Eulàlia Ribera, coordinadora de l’associació RIALLES.


Avui hem signat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sabadell, la Fundació “La Caixa” i l’associació Rialles espectacles infantils i juvenils, per a l’organització del cicle de concerts familiars 2008 Sakapatu! Un viatge per la música andina a LASALA Miguel Hernández.

Sakapatú és un grup format per sis joves músics provinents de Xile i del Perú, residents a Barcelona des de fa uns anys i que mantenen vius alguns dels seus costums, recuperant i revisant la música tradicional andina i afro-peruana.

La col.laboració de la Fundació “La Caixa”, mitjançant la signatura d’aquest conveni, farà possible que 1.000 escolars i públic familiar puguin gaudir a LASALA Miguel Hernández d’un cicle de 4 concerts escolars i 1 concert familiar i, també, de la presentació del dossier educatiu al professorat.

El treball conjunt de l’Ajuntament amb les entitats sense ànim de lucre i amb el teixit empresarial, ens ha d’ajudar a facilitar l’accés a la cultura a tota la població, atendre a tots els públics, i especialment al públic infantil i familiar, per impulsar la vitalitat cultural de la nostra ciutat.

Els concerts escolars es celebraran a LASALA Miguel Hernández de Sabadell el dimecres 12 i el dijous 13 de març, amb dues funcions diàries, a les 9:30h i a les 11:00h i es complementaran amb la programació d’un concert familiar el diumenge 16 de març a les 18:00h.