11/3/08

Un viatge per la música Andina

Sr. Modesto Custodio, representant de la Fundació "La Caixa" a Sabadell.
Sra. Eulàlia Ribera, coordinadora de l’associació RIALLES.


Avui hem signat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sabadell, la Fundació “La Caixa” i l’associació Rialles espectacles infantils i juvenils, per a l’organització del cicle de concerts familiars 2008 Sakapatu! Un viatge per la música andina a LASALA Miguel Hernández.

Sakapatú és un grup format per sis joves músics provinents de Xile i del Perú, residents a Barcelona des de fa uns anys i que mantenen vius alguns dels seus costums, recuperant i revisant la música tradicional andina i afro-peruana.

La col.laboració de la Fundació “La Caixa”, mitjançant la signatura d’aquest conveni, farà possible que 1.000 escolars i públic familiar puguin gaudir a LASALA Miguel Hernández d’un cicle de 4 concerts escolars i 1 concert familiar i, també, de la presentació del dossier educatiu al professorat.

El treball conjunt de l’Ajuntament amb les entitats sense ànim de lucre i amb el teixit empresarial, ens ha d’ajudar a facilitar l’accés a la cultura a tota la població, atendre a tots els públics, i especialment al públic infantil i familiar, per impulsar la vitalitat cultural de la nostra ciutat.

Els concerts escolars es celebraran a LASALA Miguel Hernández de Sabadell el dimecres 12 i el dijous 13 de març, amb dues funcions diàries, a les 9:30h i a les 11:00h i es complementaran amb la programació d’un concert familiar el diumenge 16 de març a les 18:00h.

10/3/08

El Partit dels Socialistes de Catalunya guanya amb més del 50% dels vots a Sabadell


El Partit dels Socialistes de Catalunya ha guanyat les eleccions generals a Sabadell amb el 50 per cent dels vots, gairebé 9 punts per sobre dels resultats dels últims comicis, que van ser les eleccions municipals del maig de 2007. Els socialistes, a més, han guanyat a tots els districtes i n'ha obtingut la victòria més àmplia al districte setè, amb més dels 68 per cent dels vots, mentre que la victòria més petita, amb trets punts de diferència sobre el segon ha estat al districte primer.
(radiosabadell.fm)