28/6/07

El primer Ple reunit en sessió ordinària.


Ahir vam fer el primer Ple ordinari d'aquesta legislatura.

Després de la investidura, ahir tots els regidors i les regidores de l'Ajuntament de Sabadell ens vam reunir en la primera sessió ordinària en base als drets que fa 30 anys la democràcia ens atorgà.

Vam poder comprovar que les dinàmiques de l'oposició, en alguns casos, han anat canviant. Allò que va ser una campanya electoral d'insults i descrèdits sembla que es pot convertir en honestedat i bones formes, tal com els votants de Sabadell es mereixen.

Puc entendre les divergències d'opinió, només faltaria! Ningú té la veritat absoluta. Entenc que en un ple format per 6 partits polítics es produiran desacords perquè tot i que hi ha forces més properes entre elles n'hi ha de radicalment oposades en els seus objectius.

Però no puc entendre que es continuï qüestionant tot d'entrada i que no es donin els temps necessaris per demostrar els funcionaments i després opinar. Sembla que la cultura del no segueix imperant a la nostra ciutat sense aportacions lògiques, coherents i honestes.

26/6/07

Àrea de Presidència i Cultura.

Com heu pogut seguir a la premsa ja s'ha fet pública l'organització del nou govern a l'Ajuntament de Sabadell.

Les meves responsabilitats són a Cultura i a l'àrea de Presidència.

A Barberà ja havia estat regidor de Cultura però Sabadell és totalment diferent. L'activitat cultural de la nostra ciutat és àmplia i molt diversa. En un mateix cap de setmana coincideixen molts actes culturals organitzats tant per l'ajuntament com per la guran quantitat d'entitats.

He vist que un ciutadà sabadellenc comenta al seu bloc que ha buscat al web de l'Ajuntament les activitats de Sant Joan a la ciutat i no ha trobat prou informació.

Ara no faré allò tan fàcil i habitual, per part d'alguns polítics, de fer promeses buides per l'any vinent i dir-vos que ho canviarem, que l'any vinent hi trobareu les activitats de la revetlla de Sant Joan, etc, etc.

Però sí que em comprometo a revisar aquestes informacions i intentar millorar-les.


19/6/07

Sí, prometo !
















Senyors i senyores prometeu o jureu, per la vostra consciència i el vostre honor, complir fidelment les obligacions del càrrec de regidor/regidora de l'Ajuntament de Sabadell amb lleialtat al Rei i guardar i fer guardar la Constitució, com a norma fonamental de l'Estat i l'Estatut d'Autonomia de Catalunya?

Així s'adreçava a nosaltres la Maria Ramoneda el passat dissabte.

No és el primer cop que faig aquesta promesa, ja l'havia fet a Barberà del Vallès, a 4 legislatures, però aquesta era diferent.

Ara soc regidor de la meva ciutat, la ciutat on vaig néixer, la ciutat que més m'estimo.

L'any 2007 és un any important a la meva vida que marcarà la meva història. Estic content !

Estic content perquè la Georgina ha acabat el seu Erasmus i ha tornat a casa (Filla disculpa'm per parlar de tu en el blog)

Estic content perquè el Gerard ho ha aprovat tot (Fill disculpa'm tu també)

Estic content perquè, malgrat que el Barça no ha guanyat la Lliga, tot just soc a la meitat de la meva vida. Espero viure 100 anys ...

I estic molt, molt content, emocionat, il.lusionat i preparat (en cos i ànima com em deien els Salesians) per iniciar aquesta nova etapa.

SÍ, PROMETO.

12/6/07

He estat uns dies sense escriure però no us he abandonat !


La meva voluntat és seguir mantenint aquest blog en el futur, perquè no era només un blog electoral.
El que passa és que la intensa campanya electoral m'ha passat factura i he hagut de descansar una mica, tant el cos com la ment.
Si heu seguit la premsa en els darrers dies, haureu vist que l'activitat post electoral d'alguns partits, continua de la mateixa manera que a la precampanya: atacs, intents de desprestigi i ganes de crispar.

Des del PSC ho vam dir des del primer: El nostre és el
projecte del SÍ.

I es basa en 3 característiques: Compromís, treball i passió per Sabadell.
Aquests propòsits no eren només de campanya, eren des del convenciment, i així és com volem afrontar el futur de la nostra ciutat. I és així com jo iniciaré dissabte el camí de regidor de Sabadell.
  • Tinc passió per la meva ciutat
  • Em comprometo a vetllar pels interessos de la ciutat, de tots els ciutadans i de totes les ciutadanes.
  • I treballaré intensament, colze a colze amb el nostre alcalde, per Sabadell.

1/6/07

El darrer ple d'aquesta legislatura

Han estat 3 plens amb acomiadaments i en el de maig eren 11 els regidors que deixaven el ple municipal.

Tots els que marxaven són persones que han treballat per Sabadell amb dedicació i amb voluntat de millorar-la i a tots cal agrair-los el seu esforç.

Però especialment, a més dels meus companys: la Rosa, el Piedra, l'Isaac i l'Elena, voldria destacar dos regidors: el Josep M. Civis i el Pere Obiols. Tots dos són persones coherents amb el seus ideals i dialogants amb els que defensen altres postures. Amb la seva actuació han despertat la meva admiració tant per la seva vàlua política i personal com per la seva dedicació. Són persones de les quals sempre s'aprén i poden ser un exemple a seguir.

I ara, després d'acomiadar bons amics, espero amb impaciència el 16 de juny, el dia en què es constituirà el nou consistori i el dia en que jo tindré l'honor de prendre possessió del càrrec de regidor de la meva ciutat.