8/5/07

El meu SÍ a la candidatura del PSC encapçalada per Manuel Bustos


Dissabte, 5 de maig, vam presentar la candidatura socialista acompanyats de 2.200 persones.

Encapçalats per l'alcalde Manuel Bustos i candidat a la reelecció, vam gaudir d'una nit extraordinària, d'una festa plena d'alegria i en la qual l'organització havia estat tan ben feta que tot semblava que rutllava sol.

L'emoció que sentia pujant aquesta escala no és facil d'explicar. Era una suma d'emoció, d'il.lusió, d'orgull i d'agraïment per haver estat escollit, però també era un gran sentiment de responsabilitat, de repte per millorar, de voluntat de treballar per Sabadell.

Fa molts anys que estic a la política i havia viscut situacions semblants, però en el moment que van dir el meu nom per pujar, us he de dir que em vaig sentir com si fos la primera vegada, com un nen quan comença l'escola. I per això vaig buscar la mirada de la meva família, que m'animava amb els seus ulls a emprendre aquest nou camí, i vaig recordar als que ja no estan amb mi que espero que se sentirien orgullosos.

Podeu veure més fotos de la festa al blog de la JSC, i també podeu veure el programa que ens guiarà, al web del candidat i al blog del programa electoral del PSC per Sabadell.